Smålandets fototävling 2022

Skicka in dina bästa bilder från er vistelse på Smålandet. De tre bästa bilderna under året kommer att belönas med priser (1a pris 2000:-, 2a pris 1000:- 3,e 500:-).

Vinnarna kommer att presenteras här på hemsidan den 15 december. Bilderna ska vara inskickade senast den 1 december. Skicka bilderna till photosmalandet@gmail.com Alla bilder som skickas in kan komma att användas av Smålandet.

Vinnarna av Smålandets Fototävling 2021

År 2021 går första priset till Sabine Genge från Tyskland.

Sabine har lyckats ta en bild, en självklar vinnare hämtad direkt från en saga. Ett majestätisk ögonblick, mötet mellan besökare och den stora tjuren Gösta.

Andra priset går till Mikael Nilsson från Sverige.

Mikael har tagit en fin vårbild på Lena och hennes Kalv Lennart som på bilden bara är några veckor gammal.

Älgarna älskar det gröna spröda gräset under gräsperioden tidigt på våren för att senare övergå till blad och grenar under resten av sommaren. Bilden är djup med en tydlig skärpa på Lena och Lennart vilket gör att den vinner andra priset

Tredje priset går till Dustin Mierig.

Dustin har tagit en harmonisk bild på Oreo och hennes killing. Efter en fartfylld dag med mycket lek med barn från olika länder behöver man vila lite. Bilden är svår att inte tycka om. Med sina harmoniska färger och motiv hade den lätt passat i sovrumet.

Tack alla som har varit med och deltagit i tävlingen.