engelsk flaggadansk flaggatysk flaggatysk flagga

 

Smålandets Fototävling 2019

Vinnarna kommer att presenteras här på hemsidan den 15 december 2019. Skicka in dina bästa bilder från er vistelse på Smålandet. De tre bästa bilderna under året kommer att belönas med priser (1a pris 2000:-, 2a pris 1000:- 3,e 500:-). Bilderna ska vara inskickade senast den 26 oktober. Skicka bilderna till photosmalandet@gmail.com Alla bilder som skickas in kan komma att användas av Smålandet.

Vinnarna av Smålandets Fototävling 2018

Tack till alla som har bidragit med bilder.

I år har vi fått in många bra bilder. Det har inte varit lätt att utse årets vinnare då konkurrensen har varit ovanligt hög.

Första pris 2018Första pris går till Markus Loers från Korschenbroich i Tyskland.

Markus vinner första pris med sin bild på tvillingarna Olle och Lena. Bilden är perfekt tagen med fin skärpa och fångat båda älgarnas uppmärksamhet.

andra pris 2013Andra pris går till Elisabeth Wendling från Tyskland.

Elisabeth har lyckats ta en fin bild på älgtjuren Ludvig med sin enorma krona. I bakgrunden ser vi hur solen skiner samtidigt som det regnar lätt från himlen. Även gräset framför har hög skärpa samtidigt som Ludvig också är skarp.

tredje prisTredje pris går till Klaus-Peter från Tyskland.

Här har Klaus-Peter lyckats ta en bild med fin skärpa på bisontjuren Montana. Bilden får representera den extremt torra sommaren. Den ser ut att vara tagen direkt från den torra prärien i en Vilda Västern film.

Ett stort tack till alla som varit med och deltagit i tävlingen.